Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.
Tuntikuvaukset ja hinnat

Tuntikuvaukset

Vapaista paikoista tiedotamme tuntikalenterissa ja tapahtumia löydät myös Ajankohtaista-palstalta sekä Facebook-sivultamme.

Ponipihan ponitouhutuntien sisältöön kuuluu tunnista riippuen ratsastuksen lisäksi myös hoitaminen sekä varustaminen ohjatusti monipuolisten hevosmiestaitojen kartuttamiseksi. Ryhmätunneille lapset jäävät ilman vanhempia.

Toimimme Ponipihalla parkkipaikan vieressä sijaitsevassa keltaisessa Aino-tallissa. Saavu tunnille viisi minuuttia ennen tunnin alkua, jotta ehdit hakea kypärän Aino-tallin varustehuoneesta. Vanhemmat voivat odotella Aino-tallin taukohuoneessa, tallin puolella touhuavat vain Ponitouhuajat (poikkeuksena yksityistunti). WC löytyy Aino-tallin taukotilasta.

Annathan poneille rauhaa niiden vapaa-ajalla

Kunnioitathan ponien vapaa-aikaa niiden ollessa karsinassa / ulkotarhassa antamalla niiden olla rauhassa.
Ponien kanssa puuhastellaan vain ohjatusti ja oman ponitouhutuokion voit varata tuntikalenterista.

 

Vakioryhmät

Vakioryhmät toimivat kalenterikuukauden jaksoissa (4 kertaa / jakso - poikkeuksena elokuu ja lokakuu, jolloin 3 kertaa).
Lapsi voi osallistua yhdelle jaksolle, jatkaa samassa ryhmässä tai ilmoittautua toiseen ryhmään, jossa vapautuu paikkoja.

  • PONIKERHO

Ponikerhossa opetellaan tallitouhuja alkeista lähtien (ponin hoito ja harjaus, riimun laitto, kuljetus jne.).
Ponikerhon kautta pääset tutustumaan ponien elämään ja opit tallitaitoja. Kesto 1 tunti. Hinta 60 eur (4 kertaa / jakso).

  • PONIKERHO PERHEEN PIENIMMILLE

Ponikerhossa lapsi voi opetella vanhemman seurassa ponin hoitoa. Ponikerhon kautta päästään tutustumaan ponien elämään ja opit tallitaitoja. Kesto 45 min. Hinta 80 eur (4 kertaa / jakso).

  • PIKKUKAVIOT

Pikkukavioissa tutustutaan ponien valloittavaan maailmaan  ratsastaen maastossa tai kentällä.
Kesto 30 min. Hinta 80 € (4 kertaa / jakso).

  • VAUHTIPONIT

Nämä ratsastajat hallitsevat jo ratsastuksen alkeita ja tunnilla ravataan sekä voidaan kokeilla myös itsenäistä ratsastusta ilman talutusta. Kesto 1 h. Hinta 120 € (4 kertaa / jakso)

 

 


 

Tilauksesta järjestettävät ponitouhut

(yksityisille ja ryhmille)

  • PONIKERHO OMALLE RYHMÄLLE

Ponikerhossa opetellaan tallitouhuja alkeista lähtien (ponin hoito ja harjaus, riimun laitto, kuljetus jne.). Ponikerhon kautta pääset tutustumaan ponien elämään ja opit tallitaitoja. Kesto 1,5 tuntia. Hinta 80 eur/hlö (4 kertaa / jakso).

  • PONISAFARI

Ponisafarilla kesäaikaan kierretään poneilla ratsastaen kaunista Hietasaarta ja pysähdytään nauttimaan pieni safarieväs. Voit osallistua kertaluonteisesti tai jatkuvasti, vaatii ennakkovarauksen. Ponisafari järjestetään tilauksesta, mukaan sopii 2-4 shetlanninponi-ratsukkoa. Kesto 1,5 h. Hinta 50 €/kerta.

 

  • AAMUTALLI / ILTATALLI / HOITOPONITUOKIO

Hoitoponituokio on ihana aamu-/päivä-/iltahetki tallin touhuissa poneja hellien ja hoitaen. Voit osallistua kertaluonteisesti tai jatkuvasti, yksin tai kaverin kanssa, mutta osallistuminen vaatii ennakkovarauksen. Varaa yhteyslomakkeella. 20 €/kerta. Olethan paikalla ajoissa!

  • YKSITYISTUNNIT

Yksityistunnin sisältö riippuu ratsastajan toiveista ja taidoista ja vanhemmat voivat olla mukana tallin puolellakin halutessaan, vanhemman läsnäolo ei kuitenkaan ole välttämätöntä. Varaa yksityistunti yhteyslomakkeella. Yksityistunnin hinta on 50 € / 60 min. tai 30 € / 30 min. Tunti sopii 3 v. alkaen.

  • PERHE-/RYHMÄTUNTI

Mukava puuhasteluhetki ponien parissa perheenjäsenten tai ystävien kesken, kesto 1 - 1,5 h sopimuksen mukaan. Sisältö riippuu perheen/ryhmän toiveista ja taidoista. Vanhemmat voivat olla mukana halutessaan, mutta se ei ole välttämätöntä. Varaa perhe-/ryhmätunti yhteyslomakkeella, hinta 70 - 80 € kestosta ja sisällöstä riippuen.

Tilauksesta ohjatut kerhot ja leirit

Päiväkoti-, koululais- ja muut ryhmät voivat sopia myös täysin omasta ohjatusta kerhosta, jonka sisältö sovitaan erikseen.

Kysy tarjous.