Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.
Ohjeita ratsastajille

Ohjeita ratsastajille

Toimimme Ponipihalla parkkipaikan vieressä sijaitsevassa keltaisessa Aino-tallissa. Saavu tunnille viisi minuuttia ennen tunnin alkua, jotta ehdit hakea kypärän Aino-tallin varustehuoneesta. Vanhemmat voivat odotella Aino-tallin taukohuoneessa, tallin puolella touhuavat vain Ponitouhuajat (poikkeuksena yksityistunti). Wc löytyy Aino-tallin taukotilasta.

Ponipihan ponitouhutuntien sisältöön kuuluu tunnista riippuen ratsastuksen lisäksi myös hoitaminen sekä varustaminen ohjatusti monipuolisten hevosmiestaitojen kartuttamiseksi. Ryhmätunneille lapset jäävät ilman vanhempia.

Varaukset ja peruutukset

Varaukset ovat sitovia, mutta peruutustapauksessa tunti tulee perua TEKSTIVIESTILLÄ viimeistään vuorokautta ennen tunnin alkua puh.  0400 237 761, muussa tapauksessa joudumme perimään tunnin hinnan. Äkillisistä sairastapauksista sovitaan tapauskohtaisesti. Tällöin voi sopia korvaustunnille osallistumisesta (huomaa että korvaustunnin sisältö suunnitellaan kaikille osallistujille sopivaksi).

 

Valmistautuminen

  • Pukeudu säänmukaisiin joustaviin, mukaviin housuihin ja kenkiin, joissa ei ole litteä pohja. Voit lainata kypärää tallilta.
  • Ratsastajalla tulee olla oma vapaa-ajan tapaturmavakuutus.

Maksut

Varatut tunnit tulee maksaa etukäteen, tuo kuitti maksusta tai varaa käteistä tullessasi tunnille. Maksutiedot saat varausvahvistuksen yhteydessä. Vakioryhmäläiset maksavat tuntinsa sopimuksen mukaan.

 

Annathan poneille rauhaa niiden vapaa-ajalla

Kunnioitathan ponien vapaa-aikaa niiden ollessa karsinassa / ulkotarhassa antamalla niiden olla rauhassa.
Ponien kanssa puuhastellaan vain ohjatusti ja oman ponitouhutuokion voit varata varauslomakkeella.

Vieraileminen tallipihalla

Otamme mielellämme vastaan sekä yksittäisiä vierailijoita, että ryhmiä. Varaa vierailua varten aika varauslomakkeella. Olemme vastuussa eläinten turvallisuudesta, joten emme valitettavasti voi ottaa vastaan yllätysvieraita.

 

Eläinten lepo ja syöttäminen

  • Ethän häiritse hevosia ja poneja, kun ne viettävät ansaittua vapaa-aikaa karsinassa ja tarhassa ulkona. Vältä juoksemista ja huutamista tallissa.
  • Tallin asukeilla on tarkat ruokavaliot, josta poikkeaminen saattaa  aiheuttaa vakavan sairastumisen, siksi ponien ruokkiminen on kielletty.