Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.
Leirit ja ponitouhupäivät

LEIRIT JA PONITOUHUPÄIVÄT

(Päivitetty 5.02.2018)

Huom! Ilmoittautumislomake leirille sivun alaosassa!

Leiriläisellä ei tarvitse olla aikaisempaa ponikokemusta. Pikkuratsastajien tukena  leireillä on Ponipihan omat tallitytöt.

 

PONITOUHUJA JA DRAAMAA - 2 yötä

5.-7.6.2018

Ratsastuksen ja ponitouhujen lisäksi leirillä on mukana ilmaisutaidon opettaja Anna-Kaisa Kettunen. Hän ohjaa päivittäin tuokioita, joissa tutustutaan, leikitään ja valmistetaan leirin lopussa esitettävä pieni esitys leiriläisten omista ideoista. Vanhemmat ovat tervetulleita katsomaan esityksen viimeisenä leiripäivänä.

Anna-Kaisa on toiminut lasten ohjaajana sekä teatterikursseilla että koulumaailmassa. Hän on valmistanut useiden lapsiryhmien kanssa käsikirjoituksia ja esityksiä ryhmälähtöisesti. Teatteri-ilmaisun tuokioita on leirillä yhteensä noin kolme tuntia päivän mittaan.

Sisältää: lämpimät ruoat, ilta-, aamu- ja välipalat, voi ottaa omaakin evästä mukaan, Yöpymiset Hietalinnassa. Hinta 255€.

TÄYNNÄ!
 

PONITOUHUJEN YÖLEIRI

13.-14.6.2018
Monipuolisia ponitouhuja Ponipihalla, Hietasaaressa ja Nallikarissa (mm. ponien hoitoa, ratsastusta, kärryajelua, makkaranpaistoa kodassa jne.).

Sisältää: lämpimät ruoat, ilta-, aamu- ja välipalat, voi ottaa omaakin evästä mukaan, sopii 6-10 vuotiaille. Yöpyminen Hietalinnassa Hietasaaressa, omat makuupussit ja tyynyt mukaan! Hinta 150€.

 TÄYNNÄ!

HEINÄKUUN PONILEIRI - 2 yötä

10.-12.7. 2018
Monipuolisia ponitouhuja Ponipihalla, Hietasaaressa ja Nallikarissa (mm. ponien hoitoa, ratsastusta, kärryajelua, makkaranpaistoa kodassa jne.). Harjoitellaan hevosen käsittelyä länkkäriteemalla Ada Pesämaan johdolla, Tietysti myös käymme uittamassa poneja ja ratsastamme syömään Nallikarin ravintolaan.

Yhdessä tekeminen on leirin parasta antia!

Sisältää: lämpimät ruoat, ilta-, aamu- ja välipalat, voi ottaa omaakin evästä mukaan. Yöpyminen Hietalinnassa Hietasaaressa, omat makuupussit ja tyynyt mukaan!. Hinta 255€

 TÄYNNÄ!

PONILEIRI TURKANSAARESSA  

PÄIVÄLEIRI KLO 9-15

16.-19.7.2018

Tervatonttu,  vanhat tarinat ja ihana vanhanajan ympäristö kutsuvat leiriläisen sukeltamaan Oulun historiaan. 

Leirin tarkoituksena on saada lapsi/ nuori kiinnostumaan Oulun historiasta.  Tähän tehtävään ponit ovat oiva apu. 

Leirillä vetäjinä toimivat Aada Pesämaa ja minä ponitouhutäti Eija.  

Leirillä touhutaan ponien kanssa, tutustutaan Turkansaaren ja Oulun historiaan. Tehdään pieni esitys. Leikitään vanhan ajan leikkejä  ja saariseikkaillaan ponien kanssa  tervatontun kartan avulla. Eli kaikenlaista mukavaa!

Lounas ja välipala sisältyy hintaan.

Hinta 340€

ILMOITTAUDU!!

 

 

PONITOUHUJA JA DRAAMAA -2 YÖTÄ

31.7-2.8.2018

Suuren kysynnän vuoksi järjestämme Anna-Kaisan kanssa toisen poni-draama leirin. 

Ratsastuksen ja ponitouhujen lisäksi leirillä on mukana ilmaisutaidon opettaja Anna-Kaisa Kettunen. Hän ohjaa päivittäin tuokioita, joissa tutustutaan, leikitään ja valmistetaan leirin lopussa esitettävä pieni esitys leiriläisten omista ideoista. Vanhemmat ovat tervetulleita katsomaan esityksen viimeisenä leiripäivänä.

Anna-Kaisa on toiminut lasten ohjaajana sekä teatterikursseilla että koulumaailmassa. Hän on valmistanut useiden lapsiryhmien kanssa käsikirjoituksia ja esityksiä ryhmälähtöisesti. Teatteri-ilmaisun tuokioita on leirillä yhteensä noin kolme tuntia päivän mittaan

Leirillä ratsastetaan,hoidetaan ja hellitään poneja sekä pihapiirin muitakin eläinasukkeja, uitetaan poneja ja ratsastetaan Nallikarin ravintolaan syömään.

Yhdessä tekeminen on leirin parasta antia!

Sisältää: lämpimät ruoat, ilta-, aamu- ja välipalat, voi ottaa omaakin evästä mukaan. Yöpymiset Hietalinnassa. Mukaan omat petivaatteet/makuupussi. Hinta 255€.

ILMOITTAUDU

 

 

 

OMA PONI -PÄIVÄT

Kesällä tulossa myös suosittuja Oma poni -päiviä.
Tallitouhuja “oman ponin” kanssa, ratsastusta, ponien tuunausta ja ponien kauneuskilpailu. Omat eväät. Aika: klo 9.00-15.00

Hinta: 70 €

KESÄKUUN OMA PONI-PÄIVÄT

4.6.

11.6.

12.6.

18.6

19.6.

 

 

Voit myös kysyä ponitouhuja itsellesi sopivaan aikaan.

ILMOITTAUDU LEIRILLE

*:llä merkityt kentät ovat pakollisia.