Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.
Ponitouhut

Ponitouhut

Nouse satulaan - ponitouhuja pikkuponien valloittavassa seurassa

Pois on liikenteen melu ja kaupungin kiire. Ponitouhuissa tutustutamme lapsia pikkuponien valloittavaan maailmaan, meillä poneja saa hoitaa ja paijata. Löydät Ponitouhut keltaisesta Aino-tallista Hietasaaren Ponipihan parkkipaikan vierestä.

Tarjolla on monenlaisia ponitouhuja, esimerkiksi kerhoja, ratsastusta, kärryajelua, ponisynttäreitä ja ratsastustunteja. Lapsilähtöisen ja leikinomaisen toiminnan tavoitteena on oppia myös ryhmässä toimimista ja kehittää liikunnallisia valmiuksia monipuolisesti. Touhut sopivat alle kouluikäisille sekä 1.-2. luokkalaisille lapsen koko huomioiden (ratsastamme pikkuponeilla).

Ponipihalla on maneesi, hyvät kentät ja maastoreitit, kesällä voi uittaa poneja meren rannassa. Ponipihan välittömässä läheisyydessä on kuulu Nallikarin leirintäalue hiekkarantoineen ja kylpylähotelleineen – vertaansa vailla oleva lomakohde.

 

Henkilökunta

Ollikkalan Eija toimii Ponitouhujen ohjaajana toivottaen kaikki vanhat ja uudet asiakkaat tervetulleeksi.

Eijalla on monipuolinen kokemus lasten kanssa työskentelystä ja hevosia hän on harrastanut koko ikänsä. Koulutukseltaan hän on psykiatrinen sairaanhoitaja ja työskennellyt myös pitkään koulunkäynnin ohjaajana. Eija on  huumorintajuinen, vuorovaikutuskykyinen ja aikaansaava ison perheen äiti, jota on kautta vuosien kiitelty hänen kyvystään kohdata lapset heidän  yksilölliset tarpeensa huomioiden.