Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.
Ajankohtaista

AJANKOHTAISTA

Kesän Ponileirien ilmoittautuminen avattu

Lisätty 07.11.2017

Mukana on päiväleirejä ja yöleirejä sekä Oma Poni -päiviä. Katso lisätietoa leireistä ja ilmoittaudu leirisivun alaosassa olevalla lomakkeella.

Lue kokonaan »

Ilmoittautuminen syksyn Ponitouhujen vakioryhmiin on käynnistynyt

Lisätty 01.08.2017

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Katso ryhmien kuvaukset ja kysy tarvittaessa lisätietoja.

Mikäli tiedossasi on jo useampi kiinnostunut pikkuratsastaja, voit esittää aikataulu- ja sisältötoiveita omalle ryhmälle.

Vakioryhmään varataan paikka kalenterikuukaudeksi kerrallaan. Lapsi voi harrastaa vain yhden kuukauden tai jatkaa ryhmässä koko kauden. Lapsesi voi myös vaihtaa toisessa ryhmässä vapautuvalle paikalle, jatkamisesta / paikan peruuttamisesta tulee ilmoittaa viimeistään viikkoa ennen kuukauden vaihtumista ja vapautuvat paikat päivitetään tuntikalenteriin.

Eijasta Ponitouhujen uusi täti

Lisätty 26.03.2017

Rea kiittää asiakkaita kuluneista vuosista ja Ollikkalan Eija jatkaa Ponitouhujen uutena ohjaajana toivottaen kaikki vanhat ja uudet asiakkaat tervetulleeksi.

Eijalla on monipuolinen kokemus lasten kanssa työskentelystä ja hevosia hän on harrastanut koko ikänsä. Koulutukseltaan hän on psykiatrinen sairaanhoitaja ja työskennellyt myös pitkään koulunkäynnin ohjaajana. Eija on  huumorintajuinen, vuorovaikutuskykyinen ja aikaansaava ison perheen äiti, jota on kautta vuosien kiitelty hänen kyvystään kohdata lapset heidän  yksilölliset tarpeensa huomioiden.

 

 Olemme Facebookissa